Ακουστικά βαρηκοΐας Unitron

Unitron Blue - Δοκιμάστε τα τώρα και ακούστε όπως δεν έχετε ξανακούσει

Καλωσορίσατε στον κόσμο της κρυστάλλινης ακοής! Στο Πρότυπο Κέντρο Ακοής – Ear Lab, προσφέρουμε προηγμένα ακουστικά βαρηκοίας, σχεδιασμένα, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες σας. Η εμπειρία μας και η τεχνολογική μας εξειδίκευση εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίηση σε κάθε πελάτη. Δοκιμάστε τώρα τα Unitron Blu

Με μια πλήρη γκάμα ακουστικών βαρηκοίας, από διακριτικά μοντέλα μέχρι τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, είμαστε εδώ για να επιλέξουμε μαζί σας το ακουστικό που χρειάζεστε. Η εξατομικευμένη προσέγγισή μας εξασφαλίζει ότι κάθε ακουστικό προσαρμόζεται στις μοναδικές σας ανάγκες.

Όλα τα ακουστικά μας είναι ψηφιακά και ασύρματα, ρυθμιζόμενα με το κινητό ή ειδικό τηλεχειριστήριο, για όλες τις βαρηκοΐες (μεγάλες, μέτριες και μικρές). Επίσης, διαθέτουμε επαναφορτιζόμενα και αθέατα ακουστικά.

Η κινητή μας μονάδα εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα

Προσφέρουμε

Δωρεάν Δοκιμή

Η δοκιμή είναι εντελώς δωρεάν. Η διαδικασία είναι απλή: μας καλείτε τώρα και ένας τεχνικός μας έρχεται στο σπίτι σας και ρυθμίζει τα ακουστικά στη βαρηκοΐα σας. Τα δοκιμάζετε και, αν είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, προχωράτε στην αγορά

Εξυπηρέτηση κατ' οίκον

Η κινητή μονάδα μας έρχεται στον δικό σας χώρο, για να γίνει η δοκιμή.

Ακουστικά βαρηκοΐας πρώτης σειράς

Εφαρμόζουμε μόνο ακουστικά βαρηκοΐας πρώτης σειράς, εξατομικευμένα, ψηφιακά, επαναφορτιζόμενα.

Υποστήριξη μετά την αγορά

Μετά την αγορά προσφέρουμε υποστήριξη για πάντα! Για ό,τι χρειαστείτε και για όσο διάστημα φοράτε το ακουστικό που προμηθευτήκατε από εμάς, ο τεχνικός μας με μία απλή κλήση έρχεται στον χώρο σας για να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Αξιολογήσεις

As Featured In

This is a space to showcase any publications your business has been featured in

A Title to Turn the Visitor Into a Lead

This is your chance to emphasize why the visitor should contact you right now.

Join Our Newsletter

Subscribe to receive our latest updates in your inbox!