Είστε μέλος; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, για να έχετε πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας. Αν όχι, κάντε κλικ εδώ, για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμός. Θα έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικά “μυστικά” για τη λειτουργία του ακουστικού σας, προσφορές και τα τελευταία νέα από την αγορά των ακουστικών βαρηκοΐας. 

Newsletter

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 13, Ιωάννινα

earlabgr@gmail.com

2651064390

6971986972

// earlab

Ποιοι είμαστε

Το Πρότυπο Κέντρο Ακοής Earlab ξεκίνησε να λειτουργεί το 2018 από την ακοοπροθετίστρια Κλαίρη Βάτσικα. Φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε άριστες εφαρμογές και ρυθμίσεις ακουστικών βαρηκοΐας στους πελάτες μας. 

Θα μας βρείτε στον αριθμό 13 της οδού 28ης Οκτωβρίου στο κέντρο των Ιωαννίνων (απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ). Με τηλεφωνικό ραντεβού μπορούμε να έρθουμε στον δικό σας χώρο οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας. 

// Earlab

Η μέθοδός μας

Δοκιμή - Εφαρμογή - Ρυθμίσεις - Δωρεάν υποστήριξη

Η σωστή εφαρμογή ακουστικού βαρηκοΐας αποτελεί μία απλή διαδικασία, αν γίνει σωστά. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε είναι η εξής: Επιλέγουμε μαζί το ακουστικό – Κάνουμε την πρώτη δοκιμή – Αφού γίνει η αγορά κάνουμε την πρώτη εφαρμογή και δείχνουμε στον χρήστη πώς να χρησιμοποιεί σωστά το ακουστικό του – Ρυθμίζουμε και δυναμώνουμε σταδιακά το ακουστικό βαρηκοΐας προκειμένου ο χρήστης να το συνηθίσει με ευκολία και να το προσαρμόσουμε στα ακουστικά περιβάλλοντα στα οποία κινείται – Μετά τη διαδικασία προσαρμογής παρέχουμε δωρεάν υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί. 

Όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν στο γραφείο μας ή στον δικό σας χώρο. 

+
πελατεσ
+
εφαρμογες - επισκευες - ρυθμισεισ
+
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ
χρονια λειτουργιας
// ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Αξιολόγηση ακουστικών
βάσει των τελευταίων τεχνολογικών καινοτομιών

Καθημερινά αξιολογούμε τα ακουστικά βαρηκοΐας που προσφέρουμε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα κυριότερα κριτήρια που χρησιμοποιούμε και τον βαθμό στον οποίο τα ακουστικά μας ανταποκρίνονται σε αυτά.

Συνδεση με κινητα 95%
επαναφορτιζομενα 100%
ευκολια χρησης 100%
ρυθμιση εξ αποστασεως 80%