Φόρμα ραντεβού

Ακουστικά βαρηκοΐας Resound Quattro


Play

Previous
Next

Δωρεάν δοκιμή

3 χρόνια εγγύηση

Επιδότηση ΕΟΠΥΥ 450€

Resound Linx Quattro

Τα Linx Quattro αποτελούν την πιο πρόσφατη χρονολογικά σειρά ακουστικών βαρηκοΐας της Resound. Αυτά περιέχουν ακόμη περισσότερα φίλτρα ξεκαθαρίσματος ήχου, ενώ συνδέονται πολύ πιο εύκολα και εντελώς απρόσκοπτα με το κινητό και άλλες ασύρματες συσκευές ήχου. Κυκλοφορούν τρία μοντέλα, Quattro 5, 7 και 9, των οποίων τη σύγκριση μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα.


Αναλυτική σύγκριση των 3 μοντέλων

Resound Linx Quattro Συγκριτική παρουσίαση των χαρακτηριστικών τους

Ακουστικά Βαρηκοΐας
Μοντέλο Linx Quattro 5 Linx Quattro 7 Linx Quattro 9
Τύποι
Ηχητικά περιβάλλοντα
Ακοή σε ήσυχο περιβάλλον ***** ***** *****
Συνομιλία σε μικρές ομάδες **** **** *****
Κινητό τηλέφωνο ***** ***** *****
Τηλεόραση *** **** *****
Ακοή μέσα στο αυτοκίνητο *** **** *****
Συνομιλία σε θορυβώδες περιβάλλον *** **** *****
Μουσική, θέατρο, σινεμά, εκκλησία *** **** ****
Άλλα χαρακτηριστικά
Streaming από το κινητό
Ρύθμιση εξ αποστάσεως μέσω ίντερνετ
Πρόγραμμα για εμβοές

Κλείστε τώρα ραντεβού για δωρεάν δοκιμή ακουστικών βαρηκοΐας


Καλέστε μας τώρα

Γιατί να διαλέξω Resound Linx Quattro;

natural soundAsset 3

Φυσικός ήχος

Τα ακουστικά βαρηκοΐας Resound Linx Quattro δίνουν στον χρήση φυσικό ήχο. Ανάλογα με τις δυνατότητές τους μπορούν να σας βοηθήσουν να ακούσετε πολύ καλά, πολύ καθαρά σε απαιτητικά ηχητικά περιβάλλοντα.

ric wireless hearing aidAsset 5

Ασύρματα

Τα οπισθωτιαία (BTE) και ενδοκαναλικά (RIC) μοντέλα συνδέονται με ειδικό χειριστήριο ή/και με το κινητό τηλέφωνο ή το smart watch σας και ρυθμίζονται από αυτά.

good hearingAsset 2

Σχέση απόδοσης / τιμής

Η τιμή τους τα καθιστά ιδανική λύση για όλους τους χρήστες ακουστικών. Σε συνδυασμό με την υποστήριξη που θα σας παρέχουμε, θα έχετε ό,τι χρειάζεστε, για να ακούτε καλά σε όλα τα ηχητικά περιβάλλοντα.

Ακούστε χωρίς προσπάθεια σε όλα τα ηχητικά περιβάλλοντα

Τα ακουστικά βαρηκοΐας Resound Linx Quattro θα σας δώσουν φυσικό ήχο σε όλα τα ηχητικά περιβάλλοντα χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε καμία προσπάθεια. Καθώς αποτελούν την πιο πρόσφατη high-end σειρά της Resound θα σας δώσουν πολλαπλά εργαλεία, για να μη χάσετε ούτε έναν ήχο, μία φωνή ή μία νότα.  

Απόλυτη εξατομίκευση

Ακόμη και σε πολύ δύσκολα περιβάλλοντα ήχου, όπως μία συναυλία συμφωνικής μουσικής, με πολλά διαφορετικά μουσικά όργανα σε διαφορετικές ηχητικές συχνότητες, τα ακουστικά βαρηκοΐας Resound Linx Quattro θα σας προσφέρουν τέλειο ήχο χωρίς παραμορφώσεις. Μέσω της εφαρμογής της Resound, θα σας δώσουν τη δυνατότητα μέσω του κινητού σας να “χαμηλώσετε” ή και να “κόψετε” τελείως τους ήχους που σας ενοχλούν, να ενισχύσετε αυτούς που θέλετε να ακούσετε και να ακούσετε καθαρά πιο δύσκολους ή δυσδιάκριτους ήχους.