Είστε μέλος; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, για να έχετε πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας. Αν όχι, κάντε κλικ εδώ, για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμός. Θα έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικά “μυστικά” για τη λειτουργία του ακουστικού σας, προσφορές και τα τελευταία νέα από την αγορά των ακουστικών βαρηκοΐας. 

Newsletter

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 13, Ιωάννινα

earlabgr@gmail.com

2651064390

6971986972

Δωρεάν δοκιμή

3 χρόνια εγγύηση

Επιδότηση ΕΟΠΥΥ 450€

Resound Linx Quattro

Τα Linx Quattro αποτελούν την πιο πρόσφατη χρονολογικά σειρά ακουστικών βαρηκοΐας της Resound. Αυτά περιέχουν ακόμη περισσότερα φίλτρα ξεκαθαρίσματος ήχου, ενώ συνδέονται πολύ πιο εύκολα και εντελώς απρόσκοπτα με το κινητό και άλλες ασύρματες συσκευές ήχου. Κυκλοφορούν τρία μοντέλα, Quattro 5, 7 και 9, των οποίων τη σύγκριση μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα.

Κλείστε τώρα ραντεβού για δωρεάν δοκιμή ακουστικών βαρηκοΐας

Γιατί να διαλέξω Resound Linx Quattro;

Ακούστε χωρίς προσπάθεια σε όλα τα ηχητικά περιβάλλοντα

Τα ακουστικά βαρηκοΐας Resound Linx Quattro θα σας δώσουν φυσικό ήχο σε όλα τα ηχητικά περιβάλλοντα χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε καμία προσπάθεια. Καθώς αποτελούν την πιο πρόσφατη high-end σειρά της Resound θα σας δώσουν πολλαπλά εργαλεία, για να μη χάσετε ούτε έναν ήχο, μία φωνή ή μία νότα.  

Απόλυτη εξατομίκευση

Ακόμη και σε πολύ δύσκολα περιβάλλοντα ήχου, όπως μία συναυλία συμφωνικής μουσικής, με πολλά διαφορετικά μουσικά όργανα σε διαφορετικές ηχητικές συχνότητες, τα ακουστικά βαρηκοΐας Resound Linx Quattro θα σας προσφέρουν τέλειο ήχο χωρίς παραμορφώσεις. Μέσω της εφαρμογής της Resound, θα σας δώσουν τη δυνατότητα μέσω του κινητού σας να “χαμηλώσετε” ή και να “κόψετε” τελείως τους ήχους που σας ενοχλούν, να ενισχύσετε αυτούς που θέλετε να ακούσετε και να ακούσετε καθαρά πιο δύσκολους ή δυσδιάκριτους ήχους.