Πρότυπο Κέντρο Ακοής - Ear Lab

Καλέστε μας τώρα και εξασφαλίστε έκπτωση 200€ σε όλα τα ακουστικά μας

Ακουστικά βαρηκοΐας τελευταίας τεχνολογίας

Τα σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας προσφέρονται σε διαφορετικά μεγέθη και τύπους (πίσω από το αυτί και μέσα σε αυτό), είναι ψηφιακά, δε σφυρίζουν, δίνουν “καθαρό”, “κρυστάλλινο” ήχο, είναι επαναφορτιζόμενα, ρυθμίζονται από το κινητό ή το smart watch.

Σε εμάς θα βρείτε όλους τους παραπάνω τύπους ακουστικών και θα σας βοηθήσουμε να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατοτητές τους, ώστε να ακούσετε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Δωρεάν δοκιμή (στο γραφείο μας ή κατ' οίκον)

Κανονίστε τώρα μία δωρεάν δοκιμή ακουστικού βαρηκοΐας. Αν έχετε δυσκολίες στη μετακίνηση, ζητήστε μας η δοκιμή να γίνει κατ’ οίκον. Μετά την πρώτη εφαρμογή, είναι δυνατή και η εξ αποστάσεως ρύθμιση των ακουστικών σας. Σε κάθε περίπτωση, θα είμαστε δίπλα σας για όσο διάστημα χρειαστεί. 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την υποστήριξη που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Επιδότηση αγοράς ακουστικού από τον ΕΟΠΠΥ

Ως συμβεβλημένος πάροχος με τον ΕΟΠΥΥ το Ear Lab προσφέρει έκπτωση 450€ στην αγορά κάθε ακουστικού βαρηκοΐας.

Επιπλέον, δεχόμαστε πληρωμές με πιστωτικές κάρτες και σε άτοκες δόσεις.

100% επιτυχία στην εφαρμογή ακουστικών βαρηκοΐας

Σε εμάς θα βρείτε ακουστικά βαρηκοΐας Resound. Η Resound είναι η πρώτη εταιρεία που ενσωμάτωσε στα ακουστικά της τεχνολογία περιορισμού του σφυρίγματος Στην τελευταία της σειρά (“One”) είναι η πρώτη που έχει ενσωματώνει ένα πρόσθετο μικρόφωνο στο τμήμα του ακουστικού που βρίσκεται μέσα στον ακουστικό πόρο. Με αυτόν τον τρόπο η Resound αναπαράγει τον τρόπο που πραγματικά ακούμε. Η συγκεκριμένη τεχνολογία θα εξασφαλίσει στους χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας φυσικό ήχο, χωρίς αλλοιώσεις .

Κανονίστε τώρα μία δωρεάν δοκιμή ακουστικού βαρηκοΐας