Φόρμα ραντεβού

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΑΣ


// earlab

Θα είμαστε πάντα δίπλα σας

Παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση στο γραφείο μας, αλλά και στο σπίτι σας. Χωρίς πρόσθετη χρέωση, χωρίς έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. 

Επιμορφωνόμαστε διαρκώς. Όλα τα μέλη μας έχουν ολοκληρώσει το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ακοολογίας – Νευρωτολογίας” της Ιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι το μόνο αναγνωρισμένο πρόγραμμα Ακοολογίας που απευθύνεται σε ακοοπροθετιστές στην Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτόν διασφαλίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. 

Εξυπηρέτηση κατ’ οίκον

Σας εξυπηρετούμε κατ’ οίκον σε όλη την Ήπειρο. Αν μένετε στην Άρτα, τη Θεσπρωτία, την Πρέβεζα και -φυσικά- τα Ιωάννινα, καλέστε μας και θα έρθουμε στον χώρο σας, για να δοκιμάσουμε ή να ρυθμίσουμε το ακουστικό σας.

Εμπειρία – Επιμόρφωση

Πέρα από την εμπειρία, παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις στην τεχνολογία των ακουστικών βαρηκοΐας, αλλά και προγράμματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης πάνω στην Ακοολογία, τη βαρηκοΐα και την εφαρμογή ακουστικών βαρηκοΐας.

Υποστήριξη

Ο σκοπός μας είναι ένας: να ακούσετε καλά! Για να το πετύχουμε αυτό, θα σας παράσχουμε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε για όσο χρόνο “φοράτε” το ακουστικό σας.

+

πελάτες

+

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

+

περιοχες εξυπηρετουμε
χρονια λειτουργιας

// Earlab – οι υπηρεσιες και τα προϊοντα μας

Φοράτε ή θέλετε να βάλετε ακουστικό βαρηκοΐας;
Σ’ εμάς θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε

Αγορά ακουστικού

Χρειάζεστε ακουστικό βαρηκοΐας; Δείτε τον οδηγό αγοράς μας.

Αγορά μπαταριών

Στο e-shop μας θα βρείτε τις καλύτερες μπαταρίες ακουστικών βαρηκοΐας της εταιρείας Rayovac στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε.

Ρύθμιση ακουστικού

Αγοράσατε ακουστικό και θέλετε υποστήριξη; Συμβουλευτείτε μας!

Ωτοασπίδες

Οι ωτοασπίδες παρέχουν αποτελεσματική προστασία της ακοής. Στο e-shop μας θα βρείτε ωτοασπίδες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Κάντε κλικ εδώ .

Επισκευή ακουστικού

Το ακουστικό σταμάτησε να λειτουργεί; Καλέστε μαζί μας άμεσα.

Αναλώσιμα

Τα κατάλληλα accessories θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε όλες τις λειτουργίες του ακουστι-κού σας και να αυξήσετε τον χρόνο ζωής του. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

// earlab – μελετες περιπτωσης και ερευνες

Τα νέα – Τα project μας

Εκτός από τα νέα της αγοράς ακουστικών βαρηκοΐας εδώ θα βρείτε και τα αποτελέσματα δικών μας μικρο-ερευνών (projects) με αντικείμενο τη λειτουργία των ακουστικών, την αποδοτικότητά τους και την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με αυτά οι χρήστες. Αν “φοράτε” ακουστικό βαρηκοΐας, πρέπει να γίνετε μέλος εδώ.

Δείτε όλα τα projectsApp for Virtual Reality

Design/Ideas/
Analysis of Security

Ideas/Technology/
eCommerce Website

Design/Ideas/
Basics Project

Design/Development/
Social Media App

Design/Technology/

// Earlab – Συνδεσιμότητα

Τα ακουστικά μας συνδέονται με το κινητό, την τηλεόραση και το smartwatch σας.

Android


IOS


Smartwatch


TV


// Earlab

Τα τελευταία νέα για τα ακουστικά βαρηκοΐας

διαβαστε περισσοτερα